Siirry sisältöön

Lemmikkien yleisimmät päivystysvaivat

Lemmikin vatsavaivat ja myrkytykset

Kun lemmikit kohtaavat äkillisiä terveysongelmia, vatsavaivat ovat yksi yleisimmistä syistä hakeutua päivystävän eläinlääkärin vastaanotolle. Oksentelu, ripuli ja vatsakipu voivat olla merkkejä monista eri sairauksista tai tiloista, kuten ruokamyrkytyksestä, vierasesineestä suolistossa tai akuutista haimatulehduksesta. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, kuinka stressaavaa lemmikin sairastuminen voi olla, ja olemme valmiita auttamaan vuorokauden ympäri.

Jos epäilet lemmikkisi syöneen jotain myrkyllistä tai sillä on voimakkaita vatsaoireita, on tärkeää toimia nopeasti. Eläinlääkäripäivystys pääkaupunkisudulla – Aistin eläinlääkäripäivystys auki vuoden jokaisena tuntina tarjoaa kattavat palvelut ja nopean avun näissä tilanteissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, sillä nopea reagointi voi pelastaa lemmikkisi hengen.

Vammat ja onnettomuudet

Lemmikit ovat uteliaita ja seikkailunhaluisia, mikä voi joskus johtaa vahinkoihin ja loukkaantumisiin. Liikenneonnettomuudet, putoamiset tai tappelut muiden eläinten kanssa ovat tilanteita, joissa lemmikki saattaa tarvita välitöntä apua. Meillä Eläinsairaala Aistissa on valmiudet tarjota ensiapua ja jatkohoitoa kaikenlaisille vammoille.

Jos lemmikkisi on loukkaantunut, on tärkeää pysyä rauhallisena ja hakea apua mahdollisimman pian. Eläinsairaala Aisti – Päivystävä Eläinlääkäri 24/7 palvelee ympäri vuorokauden, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen hoidon ja tuen lemmikillesi hätätilanteessa.

Hengitysvaikeudet

Hengitysvaikeudet lemmikeillä voivat ilmetä monin eri tavoin, kuten yskänä, hengenahdistuksena tai epätavallisena hengitysääninä. Nämä oireet voivat viitata esimerkiksi sydänsairauksiin, keuhkopatologioihin tai jopa vierasesineeseen hengitysteissä. Me Eläinsairaala Aistissa otamme hengitysvaikeudet vakavasti ja tarjoamme kattavaa diagnostiikkaa ja hoitoa.

Jos huomaat lemmikilläsi hengitysvaikeuksia, älä viivyttele. Ammattitaitoiset eläinlääkärit päivystävät ja auttaa sinua tunnistamaan ongelman ja löytämään oikean hoidon lemmikillesi.

Äkilliset sairaskohtaukset

Äkilliset sairaskohtaukset, kuten epileptiset kohtaukset tai sydänpysähdykset, ovat tilanteita, jotka vaativat välitöntä eläinlääkärin apua. Kohtaukset voivat olla pelottavia sekä lemmikille että omistajalle, ja niiden oikea-aikainen hoito on kriittistä. Meidän asiantuntijamme Eläinsairaala Aistissa ovat koulutettuja käsittelemään näitä hätätilanteita ja tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa.

Jos lemmikkisi kokee äkillisen sairaskohtauksen, ota välittömästi yhteyttä. Eläinten neurokirurgia ja muut erikoistuneet palvelumme ovat käytettävissäsi, jotta voimme tarjota lemmikillesi tarvittavan avun.

Silmä- ja korvavaivat

Silmä- ja korvavaivat ovat yleisiä syitä, miksi lemmikinomistajat hakeutuvat päivystävän eläinlääkärin puoleen. Silmätulehdukset, vierasesineet tai vakavat korvatulehdukset voivat aiheuttaa lemmikille kipua ja epämukavuutta. Me Eläinsairaala Aistissa tarjoamme tehokasta hoitoa ja neuvontaa näiden vaivojen varalta.

Jos lemmikkisi kärsii silmä- tai korvaongelmista, älä epäröi ottaa yhteyttä!