Siirry sisältöön

Koiran sterilisaatio: ammattitaitoista hoitoa

Miksi koiran sterilisaatio on tärkeää?

Koiran sterilisaatio on vastuullisen lemmikinomistajan päätös, joka edistää koiran terveyttä ja hyvinvointia. Sterilisaatio vähentää ei-toivottuja pentueita ja auttaa ehkäisemään sukupuolihormonien aiheuttamia sairauksia, kuten kohtutulehduksia ja tietyntyyppisiä kasvaimia. Lisäksi se voi rauhoittaa koiran käytöstä ja vähentää karkailun riskiä.

Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, että lemmikin sterilisaatio voi herättää monia kysymyksiä. Asiantunteva henkilökuntamme on valmis vastaamaan kaikkiin huoliin ja tarjoamaan kattavaa tietoa toimenpiteestä, sen eduista ja siitä, miten valmistautua leikkaukseen ja hoitaa lemmikkiä sen jälkeen.

Sterilisaation valmistelu ja toimenpide

Ennen sterilisaatiota on tärkeää, että koirasi on terve ja valmis toimenpiteeseen. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se vaatii huolellista seurantaa ja ammattitaitoista hoitoa.

Leikkauksen jälkeen on tärkeää noudattaa annettuja hoito-ohjeita ja varmistaa, että lemmikki lepää rauhallisessa ympäristössä. Kipulääkitys ja haavan seuranta ovat olennaisia osia toipumisprosessissa. Meidän päivystyspalvelumme on valmiina auttamaan, mikäli sinulla on huolia lemmikkisi toipumisen suhteen.

Eläinsairaala Aistin ammattitaitoinen henkilökunta

Eläinsairaala Aistissa lemmikkisi on hyvissä käsissä. Meidän tiimimme koostuu kokeneista eläinlääkäreistä ja hoitajista, jotka ovat erikoistuneet eri eläinlääketieteen aloille, kuten kirurgiaan ja sisätauteihin. Käytämme uusinta teknologiaa ja menetelmiä varmistaaksemme, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa.

Meidän eläinlääkäripäivystyksemme on avoinna vuoden jokaisena tuntina, joten voit olla varma, että saat apua aina kun sitä tarvitset. Olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllistä ja huolehtivaa palvelua jokaiselle potilaallemme.

Varaa aika sterilisaatioon

Kun olet valmis varaamaan ajan koirasi sterilisaatioon, ota yhteyttä Eläinsairaala Aistiin. Meidän ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa lemmikin sterilisaatioon liittyvissä asioissa ja varmistaa, että saat kaiken tarvittavan tiedon ennen toimenpidettä.

Voit varata ajan kätevästi verkkosivujemme kautta tai soittamalla meille. Olemme täällä auttaaksemme sinua ja lemmikkiäsi jokaisessa vaiheessa, jotta koirasi toipuminen olisi mahdollisimman sujuvaa ja kivutonta.