Siirry sisältöön

Kissan kastrointi: tehokas ja edullinen

Miksi lemmikin sterilointi on tärkeää?

Kissan sterilointi on vastuullisen lemmikinomistajan yksi tärkeimmistä päätöksistä. Sterilointi ehkäisee ei-toivottuja pentueita ja vähentää merkittävästi monia terveysriskejä, kuten sukupuolielinten sairauksia ja tiineyteen liittyviä komplikaatioita. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme lemmikinomistajien huolen ja tarjoamme kattavat neuvot ja palvelut lemmikin sterilointiin liittyen.

Sterilointi voi myös vaikuttaa positiivisesti lemmikin käytökseen. Kastroitu kissa on usein rauhallisempi ja vähemmän taipuvainen karkailemaan tai taistelemaan muiden kissojen kanssa. Tämä voi pidentää kissan elinikää ja parantaa sen elämänlaatua. Meidän asiantunteva henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kysymyksiinne ja huolenaiheisiinne liittyen lemmikkinne sterilointiin.

Steriloinnin terveyshyödyt

Kissan sterilointi tuo mukanaan lukuisia terveyshyötyjä. Naaraskissoilla se vähentää riskiä sairastua kohtu- ja munasarjasyöpään, ja uroksilla se pienentää eturauhasvaivojen ja kivessyövän riskiä. Lisäksi sterilointi estää sukupuoliteitse tarttuvien tautien leviämistä. Me Eläinsairaala Aistissa tarjoamme korkeatasoista hoitoa ja tukea lemmikkinne sterilointiprosessin jokaisessa vaiheessa.

Sterilointi on myös kustannustehokas toimenpide pitkällä aikavälillä. Se säästää omistajia yllättäviltä kuluilta, jotka voivat syntyä lisääntymiseen liittyvistä ongelmista tai taisteluiden aiheuttamista vammoista. Meidän klinikallamme on modernit tilat ja laitteet, jotka takaavat turvallisen ja tehokkaan toimenpiteen lemmikillenne.

Valmistautuminen toimenpiteeseen

Ennen sterilointitoimenpidettä on tärkeää valmistautua huolellisesti. Me neuvomme teitä mielellämme ruokinnan ja muiden käytännön asioiden suhteen ennen leikkaukseen tuloa. On tärkeää, että kissa on paastonnut ennen toimenpidettä, jotta anestesian riskit minimoidaan. Meidän kokenut henkilökuntamme varmistaa, että kaikki sujuu mahdollisimman kivuttomasti ja turvallisesti.

Me Eläinsairaala Aistissa olemme sitoutuneet tarjoamaan yksilöllistä huolenpitoa jokaiselle potilaallemme. Kissanne hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja me varmistamme, että saatte kaiken tarvittavan tiedon ja tuen ennen ja jälkeen toimenpiteen.

Steriloinnin jälkeinen hoito

Toimenpiteen jälkeinen hoito on olennainen osa kissan toipumista. Me annamme ohjeet kivunlievitykseen ja haavanhoitoon, jotta kissanne palautuminen olisi mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta. On tärkeää seurata lemmikin käytöstä ja vointia leikkauksen jälkeen, ja me olemme valmiita vastaamaan kaikkiin huoliinne toipumisprosessin aikana.

Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että lemmikkinne palaa normaaliin päivärytmiinsä mahdollisimman pian. Tarjoamme kattavat ohjeet ja tuen, jotta voitte hoitaa lemmikkiänne parhaalla mahdollisella tavalla. Jos huomaatte mitään huolestuttavia oireita, meidän Eläinlääkäripäivystys Vantaalla – Aisti Palvelee 24/7 on aina valmiina auttamaan.

Eläinsairaala Aistin palvelut

Me Eläinsairaala Aistissa tarjoamme laajan valikoiman palveluita lemmikkinne terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Sterilointipalvelumme ovat vain osa kokonaisvaltaista hoitoa, jonka voimme tarjota.

Kun valitsette meidät, voitte luottaa siihen, että lemmikkinne on hyvissä käsissä. Meidän Eläinsairaala Aisti – Päivystävä Eläinlääkäri 24/7 ja Eläinlääkäripäivystys pääkaupunkisudulla – Aistin eläinlääkäripäivystys auki vuoden jokaisena tuntina ovat osoitus sitoutumisestamme lemmikkinne terveyteen. Ota yhteyttä ja varaa aika, niin huolehdimme, että kissanne saa parasta mahdollista hoitoa.