Siirry sisältöön

Eläinsairaala Aisti – Huippuosaamista päivystyksessä

Laadukasta päivystystä lemmikin hädän hetkellä

Kun lemmikki sairastuu äkillisesti tai loukkaantuu, jokainen sekunti on arvokas. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme tämän ja tarjoamme siksi päivystyspalveluita, jotka ovat saatavilla vuorokauden ympäri. Päivystävänä eläinklinikkana olemme valmiita auttamaan kaikissa tilanteissa, olipa kyseessä sitten pieni vaiva tai suurempi hätätilanne. Meidän asiantunteva tiimimme käyttää viimeisintä teknologiaa ja parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että lemmikkisi saa parhaan mahdollisen hoidon.

Meillä on laaja valikoima palveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan lemmikin terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Erikoisosaamisemme kattaa neurologian, ortopedian, kirurgian, kardiologian ja sisätautien alueet, joten voit luottaa siihen, että lemmikkisi on hyvissä käsissä. Lisätietoa päivystyspalveluistamme löydät Eläinsairaala Aisti – Päivystävä Eläinlääkäri 24/7 –sivultamme.

Eläinlääkäripalvelut Uudenmaan alueella

Me Eläinsairaala Aistissa palvelemme lemmikinomistajia koko Uudenmaan alueella. Olipa kyseessä sitten rutiinitarkastus tai kiireellinen päivystystapaus, olemme täällä auttamassa. Meidän päivystyspalvelumme on aina valmiina vastaamaan lemmikkisi tarpeisiin, ja voit luottaa siihen, että saat apua milloin tahansa tarvitset. Tutustu palveluihimme tarkemmin Eläinlääkäri Uusimaa – Aistin Päivystys palvelee 24/7 -sivulla.

Meidän toimipisteemme sijaitsee kätevästi Vantaan Myyrmäessä, josta käsin tarjoamme kattavat eläinlääkäripalvelut kaikille pieneläimille. Oli kyseessä sitten lemmikin rokotukset, terveystarkastukset tai erikoistuneemmat toimenpiteet, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua ja lemmikkiäsi.