Siirry sisältöön

Eläinlääkäripäivystys Vantaalla – Aisti Palvelee 24/7

 

Kun lemmikki tarvitsee apua – me olemme valmiina

Kun rakas nelijalkainen ystäväsi osoittaa sairauden merkkejä tai joutuu onnettomuuteen, jokainen sekunti on arvokas. Me ymmärrämme tämän ja siksi tarjoamme kattavaa eläinlääkäripäivystystä ympäri vuorokauden. Vantaan Myyrmäessä sijaitseva eläinsairaalamme on varustettu modernilla teknologialla ja osaavilla asiantuntijoilla, jotka ovat valmiita auttamaan lemmikkiäsi milloin tahansa.

Meillä on käytössämme laaja valikoima palveluita, jotka kattavat niin yleiset terveysongelmat kuin erikoistuneemmatkin hoitotoimenpiteet. Olipa kyseessä sitten äkillinen sairastuminen tai tapaturma, voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Meille jokainen potilas on yhtä tärkeä, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Monipuoliset palvelut lemmikkisi terveyden tueksi

Eläinsairaalamme tarjoaa monipuoliset palvelut, jotka kattavat kaiken perushoidosta vaativiin erikoistoimenpiteisiin. Meillä on saatavilla muun muassa neurologian, ortopedian, kirurgian, kardiologian ja sisätautien palvelut. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota kattavaa hoitoa monenlaisiin terveysongelmiin, ja lemmikkisi on hyvissä käsissä riippumatta siitä, mitä vaivaa hänellä on.

Meidän asiantuntijamme ovat erikoistuneet eri eläinlääketieteen aloille, ja heidän osaamisensa ansiosta voimme tarjota korkeatasoista hoitoa. Lisäksi olemme osa Vireä Groupia, mikä mahdollistaa meille jatkuvan kouluttautumisen ja investoinnit uusimpaan teknologiaan. Tämä takaa, että lemmikkisi saa aina ajantasaisen ja tehokkaan hoidon.

Ympärivuorokautinen päivystyspalvelu

Ymmärrämme, että lemmikkisi voi tarvita apua mihin aikaan päivästä tahansa. Siksi päivystyspalvelumme on auki 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Kun hätätilanne iskee, voit olla varma, että me olemme valmiina auttamaan. Päivystyspalvelumme on suunniteltu vastaamaan nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin hätätilanteisiin, jotta lemmikkisi saa tarvitsemansa avun mahdollisimman pian.

Meille on tärkeää, että voit luottaa palveluumme kaikkina aikoina. Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta ja välittävää hoitoa, ja päivystyspalvelumme on olennainen osa tätä sitoumusta. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa, ja me varmistamme, että lemmikkisi saa parhaan mahdollisen hoidon.

Paikallista palvelua, globaalia osaamista

Eläinsairaalamme on paikallisesti juurtunut Vantaan Myyrmäkeen, mutta hyödynnämme globaalia osaamista ja resursseja. Olemme osa laajempaa yhteisöä, joka mahdollistaa meille pääsyn viimeisimpään tietoon ja teknologiaan. Tämä yhdistelmä takaa, että voimme tarjota lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa, samalla kun pidämme kiinni paikallisen palvelun läheisyydestä ja henkilökohtaisuudesta.

Meille jokainen lemmikki ja lemmikinomistaja on ainutlaatuinen, ja pyrimme aina ymmärtämään ja vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin. Meidän tavoitteenamme on tarjota paitsi huippuluokan eläinlääketieteellistä hoitoa, myös tukea ja neuvontaa lemmikinomistajille. Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten – aina kun tarvitsette meitä.