Siirry sisältöön

Eläinlääkäri Uusimaa – Aistin Päivystys palvelee 24/7

 

Kun lemmikki tarvitsee apua – meidän päivystyksemme on valmiina

Lemmikin terveysongelmat eivät katso kelloa, ja juuri silloin, kun hätä on suurin, on tärkeää tietää, että apu on lähellä. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, että lemmikin sairastuminen tai loukkaantuminen on stressaavaa aikaa, ja siksi olemme valmiina auttamaan vuorokauden ympäri. Päivystyspalvelumme on aina auki, jotta voimme tarjota nopeaa ja ammattitaitoista apua kaikille Uudenmaan alueen lemmikeille.

Meillä on käytössämme nykyaikaiset laitteet ja osaava henkilökunta, joka on valmis kohtaamaan erilaiset eläinlääketieteelliset haasteet. Olipa kyseessä sitten äkillinen sairastuminen tai tapaturma, meidän päivystyksemme on valmiina tarjoamaan lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa.

Monipuoliset eläinlääkäripalvelut kaikenkokoisille lemmikeille

Eläinsairaala Aistissa tarjoamme kattavat eläinlääkäripalvelut, jotka kattavat niin perushoidot kuin erikoisalatkin. Meidän asiantuntijamme ovat erikoistuneet muun muassa neurologiaan, ortopediaan, kirurgiaan, kardiologiaan ja sisätauteihin. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota lemmikillesi juuri sen erityishoidon, jota se tarvitsee.

Meille jokainen lemmikki on yksilö, ja siksi räätälöimme hoidot aina lemmikin omien tarpeiden mukaisesti. Käytämme uusinta teknologiaa ja jatkuvasti päivittyvää osaamista, jotta voimme taata parhaan mahdollisen hoidon ja tuen lemmikillesi.

Yhteisömme tukena – paikallista palvelua, globaalia osaamista

Eläinsairaala Aisti on osa laajempaa Vireä Groupin yhteisöä, joka koostuu itsenäisesti toimivista klinikoista ympäri Suomen. Tämä yhteistyö mahdollistaa meille paikallisen palvelun yhdistämisen laajaan asiantuntemukseen ja resursseihin. Meille on tärkeää, että voimme tarjota lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa, samalla kun tuemme paikallista yhteisöämme.

Yhteisömme tarjoaa meille koulutusmahdollisuuksia ja investointeja, jotka auttavat meitä kehittämään palveluitamme entisestään. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota lemmikillesi aina ajantasaisinta ja tehokkainta hoitoa.

Meidän sitoumus lemmikinomistajille

Me Eläinsairaala Aistissa olemme sitoutuneet tarjoamaan lemmikillesi yksilöllistä ja huolehtivaa palvelua. Jokainen lemmikki ja lemmikinomistaja on meille tärkeä, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Kun lemmikkisi tarvitsee apua, voit luottaa siihen, että me olemme täällä sinua varten.

Ymmärrämme, että lemmikin hyvinvointi on osa perheen onnellisuutta. Siksi teemme kaikkemme, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen avun ja tuen, jotta lemmikkisi voi palata nopeasti takaisin normaaliin elämään. Meidän päivystyksemme on aina valmiina auttamaan, oli kyseessä sitten pieni huoli tai suuri hätä.