Siirry sisältöön

Paras hoito lemmikillesi – Aistin päivystys

Lemmikin terveys on sydämen asia

Lemmikin omistajana tiedät, että nelijalkaisen ystäväsi hyvinvointi on yhtä tärkeää kuin oman perheenjäsenen terveys. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme tämän syvästi ja olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa lemmikillesi. Vantaan Myyrmäessä sijaitseva klinikamme on varustettu modernilla teknologialla ja meillä on laaja valikoima palveluita, jotka kattavat kaiken perushoidosta erikoistuneempiin toimenpiteisiin, kuten neurologiaan ja ortopediaan.

Kun lemmikkisi tarvitsee välitöntä apua, päivystyspalvelumme on valmiina auttamaan vuorokauden ympäri. Onnettomuudet ja sairastumiset eivät katso kelloa, ja siksi on tärkeää, että apu on saatavilla juuri silloin kun sitä eniten tarvitaan. Tutustu päivystyspalveluihimme tarkemmin sivuillamme, ja pidä mielessä, että ammattitaitoinen tiimimme on aina valmiina auttamaan. Eläinlääkäripäivystys Vantaalla – Aisti Palvelee 24/7

Erikoistunut hoito lemmikillesi

Meillä Eläinsairaala Aistissa on erikoistunut osaaminen, joka kattaa monenlaiset lemmikkien terveysongelmat. Olipa kyseessä sitten vaativa leikkaus tai sydämen vajaatoiminnan hoito, meidän kokeneet eläinlääkärimme ovat valmiita tarjoamaan korkeatasoista hoitoa. Erikoisosaamisemme sisältää myös sisätaudit, joten voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa myös kroonisten sairauksien kanssa.

Jos lemmikkisi kärsii äkillisistä halvausoireista, meidän päivystyspalvelumme on erikoistunut tarjoamaan nopeaa ja tehokasta apua. Kokeneet eläinlääkärimme ovat valmiina vastaamaan haasteeseen ja auttamaan lemmikkiäsi palaamaan normaaliin elämään mahdollisimman pian. Lue lisää erikoispalveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa juuri sinun lemmikkiäsi.

Ammattitaitoinen tiimi lemmikkisi tukena

Kun valitset Eläinsairaala Aistin, voit olla varma, että lemmikkisi on hyvissä käsissä. Meidän tiimimme koostuu kokeneista eläinlääkäreistä ja asiantuntevasta tukihenkilöstöstä, jotka kaikki jakavat saman intohimon – lemmikkien terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ystävällistä ja huolehtivaa palvelua jokaiselle potilaallemme.

Helsinki, Vantaa ja Espoo ovat alueita, joilta monet lemmikinomistajat ovat löytäneet tiensä luoksemme. Jos asut näillä seuduilla ja etsit luotettavaa eläinlääkäriä, ota yhteyttä ja varaa aika. Me olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, tarjoten asiantuntevaa apua ja tukea.

Varaa aika helposti verkossa

Ymmärrämme, että kiireisessä arjessa ajan varaaminen voi olla haastavaa. Siksi olemme tehneet ajanvarausprosessista mahdollisimman sujuvan. Voit varata ajan lemmikillesi kätevästi verkossa milloin tahansa. Käy verkkosivuillamme ja tutustu helppokäyttöiseen ajanvarausjärjestelmäämme. Näin voit varmistaa, että lemmikkisi saa tarvitsemansa hoidon juuri oikeaan aikaan.
Me Eläinsairaala Aistissa olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja hoitoa lemmikillesi. Ota yhteyttä tai varaa aika verkossa, ja anna meidän huolehtia lemmikkisi terveydestä.