Siirry sisältöön

Eläinlääkärinpäivystys kaikille vaivoille

Kun lemmikki tarvitsee apua – päivystyspalvelumme ovat valmiina

Kun lemmikin terveydessä ilmenee äkillisiä ongelmia, nopea ja asiantunteva apu on ensiarvoisen tärkeää. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, että lemmikit ovat perheenjäseniä, ja siksi tarjoamme kattavat päivystyspalvelut kaikenlaisiin hätätilanteisiin. Olipa kyseessä sitten pieni tapaturma tai vakavampi sairauskohtaus, olemme valmiina auttamaan.

Päivystyksemme palvelee laajasti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella, ja olemme varustautuneet vastaanottamaan erilaisia tapauksia. Kokeneet eläinlääkärimme ovat erikoistuneet monenlaisiin vaivoihin, ja heidän tietotaitonsa on lemmikkisi parhaaksi.

Erityisosaamista vaativat tapaukset

Erikoistilanteet, kuten neurologiset ongelmat tai vaativat ortopediset toimenpiteet, vaativat erityistä osaamista ja laitteistoa. Meillä on käytössämme nykyaikainen varustus ja erikoistuneet eläinlääkärit, jotka pystyvät tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa. Tutustu neurologisen päivystyksemme palveluihin ja lue lisää siitä, miten voimme auttaa lemmikkiäsi.

Jos lemmikkisi tarvitsee esimerkiksi kuvantamispalveluita, kuten magneettitutkimusta, olemme varustautuneet myös näihin tarpeisiin. Koiran magneettitutkimus on yksi monista erikoispalveluistamme, joka voi olla tarpeen esimerkiksi neurologisten oireiden selvittelyssä.

Modernit toimenpiteet ja nopea toipuminen

Meidän tehtävämme on varmistaa, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa ja tukea toipumisprosessin aikana. Käytämme uusimpia menetelmiä ja teknologiaa varmistaaksemme, että lemmikkisi palaa terveenä kotiin mahdollisimman pian.

Ympärivuorokautinen tuki ja neuvonta

Ymmärrämme, että lemmikin terveysongelmat eivät katso kelloa, ja siksi päivystyspalvelumme on avoinna ympäri vuorokauden. Voit luottaa siihen, että olemme aina valmiina auttamaan, oli kyseessä sitten yö tai pyhäpäivä. Jos epäilet lemmikkisi tarvitsevan kiireellistä hoitoa, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Me Eläinsairaala Aistissa olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeatasoista hoitoa ja palvelua kaikille lemmikeille. Ota yhteyttä tai tule käymään, niin huolehdimme, että lemmikkisi saa tarvitsemansa avun. Tutustu päivystyspalveluihimme tarkemmin verkkosivuillamme.