Siirry sisältöön

Kissan sterilointi: laadukasta hoitoa

Miksi lemmikin sterilointi on tärkeää?

Lemmikin omistajana haluat varmasti tarjota parasta mahdollista hoitoa rakkaalle ystävällesi. Yksi vastuullisen lemmikinomistajuuden kulmakivistä on kissan sterilointi. Sterilointi ei ainoastaan ehkäise ei-toivottuja pentueita, vaan se voi myös suojata lemmikkiäsi useilta terveysongelmilta, kuten tietyiltä syöviltä ja käytösongelmilta. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, että lemmikin terveys ja hyvinvointi ovat omistajilleen ensiarvoisen tärkeitä, ja siksi tarjoamme laadukasta ja huolellista sterilointipalvelua.

Sterilointi on kirurginen toimenpide, joka suoritetaan eläinlääkärin valvonnassa. Toimenpiteen jälkeen lemmikin on todettu usein elävän pidempään ja terveempänä. Lisäksi sterilointi voi vähentää merkkauskäyttäytymistä ja karkailua, mikä puolestaan vähentää lemmikin riskiä joutua onnettomuuksiin tai taisteluihin muiden eläinten kanssa. Meillä Eläinsairaala Aistissa sterilointi suoritetaan aina eläimen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Steriloinnin terveyshyödyt

Steriloinnilla on useita terveyshyötyjä, jotka voivat pidentää ja parantaa kissasi elämänlaatua. Naaraskissojen kohdalla sterilointi vähentää riskiä sairastua kohtu- ja munasarjasyöpään, ja uroksilla se voi estää eturauhasvaivoja sekä kivessyöpää. Lisäksi sterilointi auttaa ehkäisemään kissan lisääntymiseen liittyviä käyttäytymisongelmia, kuten aggressiivisuutta ja reviirien merkkaamista. Me Eläinsairaala Aistissa korostamme, että sterilointi on investointi lemmikin pitkäaikaiseen terveyteen ja hyvinvointiin.

Kissan sterilointi on suositeltavaa suorittaa ennen ensimmäistä kiimakautta, jolloin sen terveyshyödyt ovat suurimmillaan. Kuitenkin, sterilointi on hyödyllinen toimenpide missä tahansa elämänvaiheessa. Meidän kokeneet eläinlääkärimme Eläinsairaala Aistissa ovat valmiita neuvomaan ja tukemaan sinua päätöksenteossa, jotta voit valita parhaan mahdollisen ajankohdan toimenpiteelle.

Steriloinnin jälkeinen hoito

Toimenpiteen jälkeinen hoito on olennainen osa lemmikin toipumista. Me Eläinsairaala Aistissa varmistamme, että saat kattavat ohjeet ja tuen steriloinnin jälkeiseen aikaan. Tämä sisältää tiedon kivunlievityksestä, haavanhoito-ohjeet sekä vinkit lemmikin rauhoittamiseen toipumisajan kuluessa. On tärkeää, että lemmikki saa rauhassa toipua ja että sen aktiivisuustasoa rajoitetaan ohjeidemme mukaisesti.

Lisäksi seuraamme lemmikkisi toipumista ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi toimenpiteen jälkeen. Jos sinulla on huolia tai epäilyksiä lemmikin käytöksestä tai toipumisesta, olemme vain puhelinsoiton päässä. Voit luottaa siihen, että Eläinsairaala Aistissa lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa ja huomiota koko toipumisprosessin ajan.

Valitse Eläinsairaala Aisti lemmikkisi sterilointiin

Kun valitset Eläinsairaala Aistin lemmikkisi sterilointiin, voit olla varma, että lemmikkisi on hyvissä käsissä. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää uusinta teknologiaa ja menetelmiä varmistaakseen, että toimenpide on mahdollisimman turvallinen ja kivuton lemmikillesi. Lisäksi tarjoamme kattavat jälkihoitopalvelut ja neuvontaa, jotta lemmikkisi toipuminen sujuisi mahdollisimman hyvin.

Jos sinulla on kysyttävää steriloinnista tai haluat varata ajan toimenpiteeseen, ota yhteyttä meihin Eläinsairaala Aistissa. Voit lukea lisää palveluistamme ja päivystyspalveluistamme verkkosivuiltamme, kuten Eläinlääkäripäivystys pääkaupunkisudulla – Aistin eläinlääkäripäivystys auki vuoden jokaisena tuntina, Eläinlääkäri Helsinki – Päivystyspalvelut, Eläinlääkäripäivystys Vantaalla – Aisti Palvelee 24/7, Eläinsairaala Aisti: Koiran magneettitutkimus ja päivystyspalvelut ja Eläinten neurokirurgia. Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten.