Siirry sisältöön

Kissan sterilisaatio: nopea paraneminen

Miksi kissoja steriloidaan?

Sterilointi on yleinen toimenpide, joka edistää kissojen terveyttä ja hyvinvointia. Steriloinnin myötä voidaan vähentää ei-toivottuja pentueita ja kissojen ylikansoitusta. Lisäksi se voi ehkäistä tiettyjä terveysongelmia, kuten kasvaimia ja hormonaalisia sairauksia. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme lemmikinomistajien huolen ja tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa steriloinnin hyödyistä.

Sterilointi voi myös vaikuttaa kissan käyttäytymiseen positiivisesti, vähentäen merkkailua ja karkailua. Eläinlääkärimme ovat kokeneita ja varmistavat, että toimenpide suoritetaan turvallisesti ja kissan parhaaksi. Kissan sterilointi on vastuullisen lemmikinomistajuuden kulmakivi, ja me autamme mielellämme tässä tärkeässä päätöksessä.

Milloin on paras aika steriloinnille?

Optimaalinen aika kissan sterilointiin vaihtelee yksilöllisesti, mutta yleensä suositellaan ennen ensimmäistä kiimakautta. Tämä voi olla noin 4-8 kuukauden iässä. Ajoitus on tärkeää, sillä se voi vaikuttaa kissan terveyteen ja toipumiseen. Me Eläinsairaala Aistissa tarjoamme kattavaa neuvontaa ja tukea oikean ajoituksen määrittämisessä.

On tärkeää keskustella eläinlääkärin kanssa, jotta löydetään jokaiselle kissalle sopivin hetki toimenpiteelle.

Onko sterilointi kallista?

Steriloinnin hinta voi vaihdella, mutta Eläinsairaala Aistissa pyrimme tarjoamaan edullisen ja läpinäkyvän hinnoittelun. Emme halua, että kustannukset estävät lemmikinomistajia tekemästä parasta päätöstä lemmikkinsä terveyden kannalta. Kustannukset kattavat yleensä kaiken tarvittavan toimenpiteen onnistumiseksi, mukaan lukien jälkihoito.