Siirry sisältöön

Eläinten neurokirurgia

Lemmikkien terveys on monelle omistajalle yhtä tärkeää kuin oman perheenjäsenen hyvinvointi. Neurokirurgia koira- ja kissapotilailla on erikoistunut ala, joka keskittyy hermoston sairauksien hoitoon. Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, että lemmikkien neurologiset ongelmat voivat olla stressaavia sekä eläimelle että omistajalle. Siksi tarjoamme huippuluokan hoitoa ja tukea koko hoitoprosessin ajan.

Neurokirurgian avulla voidaan hoitaa monia vakavia sairauksia, kuten välilevytyrää ja selkäydinkanavan kasvaimia. Oikea-aikainen ja tarkka diagnoosi, johon käytämme muun muassa magneettikuvausta ja ct-kuvantamista, on avainasemassa hoidon onnistumiselle. Meidän tehtävämme on varmistaa, että lemmikkinne saa parhaan mahdollisen hoidon ja mahdollisuuden täyteen toipumiseen.

Yleisimmät neurokirurgiset toimenpiteet

Eläinsairaala Aistissa suoritamme useita neurokirurgisia toimenpiteitä, jotka auttavat lemmikkejä palaamaan normaaliin elämään. Yleisimpiä toimenpiteitä ovat välilevytyrä leikkaukset ja selkäydinkanavan kasvainten poisto. Nämä toimenpiteet vaativat erityistä osaamista ja tarkkuutta, jota meidän kokeneet eläinlääkärimme tarjoavat.

Koiran halvaantuminen ja muut halvausoireet ovat tiloja, jotka voivat vaatia kirurgista hoitoa. Meidän asiantuntijamme käyttävät edistyneitä diagnostisia menetelmiä, kuten magneettikuvausta ja ct-kuvantamista, jotta voimme suunnitella parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman jokaiselle potilaallemme.

Toipuminen

Toipuminen neurokirurgisesta toimenpiteestä voi olla pitkä prosessi, mutta me Eläinsairaala Aistissa olemme sitoutuneet tukemaan lemmikkiänne joka askeleella. Toipumisaika vaihtelee yksilöllisesti, ja se riippuu monista tekijöistä, kuten lemmikin iästä, yleisestä terveydentilasta ja toimenpiteen laajuudesta.

Tarjoamme kattavan jälkihoito-ohjelman, joka sisältää kivunhallintaa, fysioterapiaa ja tarvittaessa muita kuntoutuspalveluita yhteistyökumppaneidemme toimesta. Meidän tavoitteenamme on varmistaa, että lemmikkinne palaa onnelliseen ja aktiiviseen elämään mahdollisimman pian.

Yhteenveto

Eläinsairaala Aistissa olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkeatasoista neurokirurgista hoitoa lemmikeillenne. Ymmärrämme, että jokainen lemmikki on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme hoitosuunnitelmat yksilöllisesti. Neurokirurgia koira- ja kissapotilaille on vaativa ala, mutta meidän asiantuntijamme ovat valmiita kohtaamaan nämä haasteet ja auttamaan lemmikkejänne parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos lemmikkinne kärsii neurologisista ongelmista, kuten välilevytyrästä tai selkäydinkanavan kasvaimista, ota yhteyttä meihin. Me Eläinsairaala Aistissa olemme täällä auttaaksemme ja tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa rakkaalle perheenjäsenellenne.