Siirry sisältöön

Eläinsairaala Aisti: Koiran magneettitutkimus ja päivystyspalvelut

Koiran magneettitutkimus – huipputeknologiaa lemmikin terveyden palveluksessa

Kun lemmikkisi terveys huolestuttaa ja tavalliset tutkimusmenetelmät eivät anna tarpeeksi tietoa, me Eläinsairaala Aistissa tarjoamme koiran magneettitutkimuksen, joka on yksi tehokkaimmista keinoista saada tarkkaa tietoa lemmikin sisäisistä rakenteista. Magneettitutkimus on erityisen hyödyllinen neurologisten ongelmien, kuten aivojen ja selkäytimen sairauksien, diagnosoinnissa. Tämä kivuton ja turvallinen menetelmä auttaa meitä tunnistamaan sairaudet varhaisessa vaiheessa ja suunnittelemaan parhaan mahdollisen hoidon.

Käytössämme on nykyaikainen laitteisto, joka mahdollistaa tarkan kuvantamisen ilman, että lemmikillesi aiheutuu stressiä tai epämukavuutta. Magneettitutkimuksen avulla voimme havaita mm. kasvaimet, tulehdukset ja vammat, jotka saattavat jäädä piiloon perinteisissä röntgenkuvissa. Tutkimus suoritetaan aina eläinlääkärin valvonnassa, ja tulokset käydään huolellisesti läpi lemmikinomistajan kanssa.

Neurologinen eläinlääkäripäivystys – apua aina tarvittaessa

Me Eläinsairaala Aistissa ymmärrämme, että lemmikin terveysongelmat eivät katso kelloa. Siksi tarjoamme Eläinlääkäri Uusimaa – Aistin Päivystys palvelee 24/7, jotta voit olla varma, että saat apua milloin tahansa päivästä tai yöstä. Erikoistuneena neurologiseen eläinlääkäripäivystykseen, olemme valmiita hoitamaan kaikki lemmikkisi neurologiset vaivat, olipa kyseessä sitten äkillinen sairauskohtaus tai pitkäaikaisempi ongelma.

Neurologiset sairaudet voivat olla haastavia tunnistaa ja hoitaa, mutta meidän kokeneet eläinlääkärimme ovat valmiita tarjoamaan korkeatasoista hoitoa ja tukea. Tarvittaessa käytämme myös eläinten neurokirurgiaa lemmikkisi parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi. Voit luottaa siihen, että meillä lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa ympäri vuorokauden.

Päivystyspalvelut – aina valmiina auttamaan

Kun lemmikkisi tarvitsee kiireellistä hoitoa, meidän Eläinsairaala Aisti – Päivystävä eläinlääkäri 24/7 on aina valmiina auttamaan. Meidän päivystyspalvelumme kattaa kaiken kiireellisestä ensiavusta monimutkaisempiin toimenpiteisiin, ja olemme varustautuneet vastaamaan kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Päivystyspalvelumme on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta apua, jotta lemmikkisi voi palata normaaliin elämään mahdollisimman pian.