Siirry sisältöön

Eläinlääkäripäivystys pääkaupunkisudulla – Aistin eläinlääkäripäivystys auki vuoden jokaisena tuntina

Lemmikin terveys ei odota – päivystyspalvelumme on valmiina auttamaan

Kun lemmikki sairastuu tai loukkaantuu, jokainen minuutti on arvokas. Ymmärrämme, että lemmikin terveysongelmat eivät katso kelloa, ja siksi olemme valmiina auttamaan vuorokauden ympäri. Eläinsairaala Aistissa päivystyspalvelumme on aina auki, jotta voimme tarjota nopeaa ja ammattitaitoista apua silloin, kun lemmikkisi sitä eniten tarvitsee.

Meillä on käytössämme modernit diagnostiset laitteet ja osaava henkilökunta, joka on valmiina kohtaamaan erilaiset terveysongelmat, oli kyseessä sitten äkillinen sairastuminen tai tapaturma. Päivystyspalvelumme varmistaa, että lemmikkisi saa parhaan mahdollisen hoidon milloin tahansa.

Kattavat erikoispalvelut lemmikkisi hyvinvoinnin tueksi

Eläinsairaala Aistissa tarjoamme laajan valikoiman erikoispalveluita, jotka kattavat muun muassa neurologian, ortopedian, kirurgian, kardiologian ja sisätautien alueet. Erikoisosaamisemme ansiosta voimme tarjota lemmikillesi juuri sen tarvitsemaa hoitoa, oli kyseessä sitten monimutkainen leikkaus tai tarkkaa erikoisosaamista vaativa tutkimus.

Meille on tärkeää, että lemmikkisi saa kokonaisvaltaista hoitoa, joka perustuu uusimpaan tutkimustietoon ja parhaisiin käytäntöihin. Käytössämme on myös jatkuva kouluttautuminen ja teknologian kehityksen seuraaminen, jotta voimme taata parhaan mahdollisen hoidon lemmikillesi.

Yksilöllistä huolenpitoa ja tukea lemmikinomistajille

Meille jokainen lemmikki ja sen omistaja on ainutlaatuinen. Pyrimme tarjoamaan yksilöllistä huolenpitoa ja tukea jokaiselle asiakkaallemme. Ymmärrämme, että lemmikin sairastuminen tai onnettomuus on stressaavaa aikaa, ja siksi olemme täällä auttamassa ja tukemassa sinua jokaisessa tilanteessa.

Eläinsairaala Aistissa voit luottaa siihen, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa. Olemme sitoutuneet kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, ja haluamme varmistaa, että sekä sinä että lemmikkisi koette käyntinne meillä mahdollisimman positiivisena.

Paikallisuus ja yhteisöllisyys – osa suurempaa kokonaisuutta

Eläinsairaala Aisti on osa Vireä Groupia, joka on itsenäisesti toimivien klinikoiden yhteisö. Tämä yhteisö mahdollistaa meille paikallisuuden vaalimisen ja tuen saamisen klinikoillemme. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota paikallista palvelua, joka on samalla osa laajempaa asiantuntemuksen ja tuen verkostoa.

Yhteistyö Vireä Groupin kanssa takaa, että voimme hyödyntää laajempaa osaamista ja resursseja, mikä näkyy suoraan palveluidemme laadussa. Meille on tärkeää, että voimme tarjota lemmikillesi parasta mahdollista hoitoa, ja yhteisömme tuki auttaa meitä tässä tavoitteessa.