Päivystys


ELÄINSAIRAALA AISTIN PÄIVYSTYS

Eläinsairaala Aisti päivystää arkisin klo 20.00-8.00.
Päivystystoiminnan tarkoituksena on hoitaa lemmikkien hätätapaukset välittömästi ja antaa akuuteissa sairastapauksissa ensiapua.
Viikonloppuisin päivystämme ympäri vuorokauden ja eläinlääkäri on 
paikalla jatkuvasti. Päivystystoiminnan tarkoituksena on hoitaa lemmikkien hätätapaukset välittömästi ja antaa akuuteissa sairastapauksissa ensiapua. Mikäli tilanne on välittömästi henkeä uhkaava ja vaatii leikkaushoitoa, Aistissa on valmiudet myös hätäleikkausten hoitamiseen. Tarkemmat diagnostiset testit ja ns. kiireettömät tapaukset pyritään pääosin hoitamaan normaalin aukioloajan puitteissa.

Mikäli lemmikillesi tulee äkillinen, vakava neurologinen ongelma (esim. halvaus, epileptisiä kohtauksia) on Aistissa myös viikonloppuisin päivystävä neurologi, jolloin hätätapaukset voidaan tutkia välittömästi.

Päivystyksen puhelinnumero on sama kun Aistin yleinen numero: 010-42 32 142. Toivomme, että soittaisitte aina ennen tuloanne, jotta osaamme varautua tuloonne ja kertoa mahdollisesta jonotilanteesta. Päivystyksessä kiireelliset potilaat menevät aina muiden edelle. Täältä näet ajo-ohjeet klinikalle.

Päivystyksen aikana toimenpiteiden hintoihin lisätään päivystysmaksuMaksun suuruus on 50% ennen kello 22 ja kello 22-08 välisenä aikana maksu on 100%. Sunnuntaisin päivystyskorotus on koko päivän 100%. Päivystyskäyntien maksu tulee suorittaa käynnin yhteydessä kokonaan, emme valitettavasti voi antaa päivystyksestä laskua mukaan.